Loading
UNAPREĐENJE PRODAJE

MERCHANDISING

Merchandising kao aktivnost, proces ili deo prodajne politike predstavlja neizbežnu komponentu u plasmanu proizvoda i usluga.

Konkretno, reč je o skupu alata i modela pospešenja prodaje kojima se proizvod, usluga i/ili informacija komunicira i prezentira kupcu na mestu prodaje, a sve u cilju upoznavanja kupca s prednostima predmeta izlaganja, edukacije, olakšanja donošenja odluke o kupovini, isticanja od konkurencije, kupovine i postkupovnog zadovoljstva.

Naš merchandising tim brine o izlaganju proizvoda, ostvaruje i održava što bolje pozicije, održava police čistim, rotaciono obnavlja zalihe na policama, odstranjuje oštećenu robu, uvek teži dodatnim licima na policama, proverava stanje na skladiš¡tu.

Potrošači kupuju ono što vide zato je važno stimulisati ih i biti atraktivan.

 • tim unapređivača na području cele Srbije u najvećim IDEA objektima
 • edukacija u saradnji sa klijentom
 • konsultacije o uvođenju novih proizvoda
 • izrada ruta
 • terenska istraživanja i monitoring informacija na prodajnim mestima
 • praćenje zaliha
 • uzimanje narudžbi
 • predlozi i povratne informacije
 • distribucija i postavljanje POS materijala i opreme


PROMOCIJE

Promocije, prezentacije, degustacije su aktivnosti vezane uz proizvode i usluge klijenata koje putem interakcije u direktnom kontaktu sa potencijalnim kupcem pomažu u donošenju odluke pri kupovini. Nastojimo prepoznati želje i potrebe Vaših potencijalnih potrošača i pažljivim pristupom svakom od njih zadovoljiti iste, na obostrano zadovoljstvo.

70% odluka o kupovini se donose na samom prodajnom mestu, tako da je ključno znati kada, kako, i koje alate promocija u in-store marketing radnjama koristiti za maksimalan uspeh Vaših proizvoda!

Zlatno pravilo za sve promocije glasi - uspešne promocije su jednostavne, nude odgovarajući benefit i lake su za komunikaciju! Prodajno mesto je naš centar sveta.

Ali u moru različitih promocija na mestima prodaje (in store promocije) razlikovati se od ostalih nije jednostavan zadatak - zato smo mi tu da Vam pomognemo!

Ko smo?

BTL Mandis Media je u potpunosti posvećena potrebama klijenta stvaranjem poruka na kreativan način i ostvarivanjem komunikacije prema odgovarajućoj ciljnoj grupi odnosno kupcima u pravo vreme na pravom mestu. Cilj nam je pružanje usluga vrhunskog kvaliteta, kvalitetna međusobna komunikacija i partnerski odnos, kako bismo Vam mogli ponuditi najbolja rešenja.

Stalni treninzi promotera i hostesa za usvajanje prodajnih tehnika i komunikacijskih veština omogućuju nam kvalitetnu pripremu svih promotivnih aktivnosti u kratkom roku i predstavljanje proizvoda sa akcentom na prednosti i svojstva istog.

Nastojimo prepoznati želje i potrebe Vaših potencijalnih potrošača i pažljivim pristupom svakom od njih zadovoljiti iste, na obostrano zadovoljstvo.

Kako bi naša usluga bila celokupna uz vrhunsku organizaciju svih promotivnih oblika u našoj organizaciji nudimo i :

 • kreativna rešenja
 • pripremu, štampu i produkciju POS materijala
 • dizajn i šivenje uniformi, kostima i maskota
 • izradu, nabavu i štampu promotivnih poklona
 • izradu promotivnih platformi prema ponuđenim ili našim nacrtima
 • najam i prodaju promo pulteva, banera, roll upova i sl.

MI IMAMO SVE!


MYSTERY SHOPPING

Kvalitet usluge direktno je povezana sa visinom profita i dugoročnim uspehom.

Mystery shopping je metoda u kojoj za to edukovane osobe u ulozi kupaca opažaju i potom ocenjuju kvalitet usluge  i/ili  konkurenata prema unapred definisanim kriterijumima.

Ova metoda omogućava direktan uvid u istinski kvalitet usluge i efikasno pomaže u rešavanju nezadovoljstva kupaca.

Nudimo Vam svoj mystery shopping tim, kako biste stekli što bolji uvid u kvalitetu usluge vas i/ili konkurencije.

 
outdoor mediji
o nama
Mandis je specijalizovano preduzeće za oglašavanje na mestu prodaje i vanjsko oglašavanje. Osnovna delatnost je postavljanje i prodaja oglasnih površina u domenu indoor oglašavanja.
kako i gde dalje
Kontaktirajte nas kako bismo vam mogli pomoći. Zatražite ponudu za oglašavanje i uverite se u kvalitet naše usluge.
+381 11 414 5008
newsletter
Pretplatite se na naš redovni newsletter i budite uvek obavešteni o novim proizvodima i uslugama.