Loading
O NAMA

Firma BTL Mandis Media uspešno pronalazi kanale kako poboljšati komunikaciju prema kupcima. Stalno praćenje kretanja na tržištu i usko poznavanje potreba klijenata rezultira unapređenjem postojećih kanala i osmišljavanjem novih.

U svojoj ponudi BTL Mandis Media nudi različite formate unutrašnjeg oglašavanja.

Unutrašnje oglašavanje:

  • oglašavanje u trgovačkim lancima

 

 
Medijski kanali koji se nude su ciljano prilagođeni potrebama klijenata jer nude mogućnost komunikacije sa užom ciljnom grupom. Klijenti koji godinama ukazuju poverenje oglašavanjem na našim medijima i formatima, prepoznali su koliko je bitno doći do kupca u pravo vreme i na pravom mestu. I prepoznali su u nama partnera koji se može prilagoditi njihovim potrebama. A upravo to je cilj našeg delovanja: pažljivo i stručno krojiti medijski prostor da bi spojili želje i potrebe oglašivača i kupaca.
 
Samo neki od naših stalnih klijenata su Neoplanta, Grand Prom, Atlantic Group, EFG, Dukat, P&G, Coca-Cola, VISA, Mastercard, Vindija, Beirsdorf, Henkel, Pago, Masterfood, Unilever (Prodis), Kraš, Kraft, Nestle, Diners, Bauhaus, VIPnet, Pliva, Tomato, T-Mobile, Mars, Carlsberg, L'Oreal, MaxFactor, Lidl, Interspar, Henkel, Podravka, Tele2, …
 
BTL Mandis Media - oglašavanje po Vašoj meri!

 
outdoor mediji
o nama
Mandis je specijalizovano preduzeće za oglašavanje na mestu prodaje i vanjsko oglašavanje. Osnovna delatnost je postavljanje i prodaja oglasnih površina u domenu indoor oglašavanja.
kako i gde dalje
Kontaktirajte nas kako bismo vam mogli pomoći. Zatražite ponudu za oglašavanje i uverite se u kvalitet naše usluge.
+381 11 414 5008
newsletter
Pretplatite se na naš redovni newsletter i budite uvek obavešteni o novim proizvodima i uslugama.